Arte Musica Nieuwsbrief Arte Musica  

Buoux, 2 januari 2007

Geachte Lezers,

Allereerst wensen wij u allen een gelukkig en creatief 2007 toe!

Voor ons ligt een spannend jaar waarin we hopen een vaste basis te leggen voor onze cursussen en u daarbij (weer) te ontmoeten.

We hebben Matthijs Röling bereid gevonden de gevorderde tekenaars en schilders bij een van onze cursussen te begeleiden. Hij zal les geven in de cursus van 1 tot 8 september in La Magnanarié.  Tijdens deze cursus bestaat uiteraard ook de mogelijkheid om te zingen.

Voor de gevorderde zangers is er een week eerder (25 augustus tot 1 september) in het kasteel van Buoux een uitdagend koorproject: we gaan daar in een week tijd de “Vespers” van Rachmaninov instuderen en uitvoeren op twee locaties in de Provence. Afhankelijk van de vorderingen voegen we daar een aantal delen van “Ingerimaa Ohtud” van Tormis aan toe.

Voor degenen voor wie een week te lang is hebben we de mogelijkheid geschapen om een weekend cursus te volgen. Deze zullen plaatsvinden op verzoek, in de Auberge de l’Aiguebrun, een bijzonder charmant hotel midden in de Luberon. Daaraan gekoppeld is een mogelijkheid om een kookcursus te volgen bij de meesterkok Francis Motta, beheerder van het hotel. In het voor- en najaar gelden voordelige prijzen voor overnachting en maaltijden!

Hier volgt nog een overzicht van de cursussen:

  • In april (15 – 22, aanmelden vóór 15 februari!) en juni (16 – 23) hopen wij 2 groepen te kunnen verwelkomen in La Magnanarie. De opzet van deze cursussen zal in grote lijnen overeenkomen met wat we daar de eerste keer deden: tekenen van landschap en model onder leiding van Eva; zingen oder leiding van Johan. De cursus in april – de lente is dan in Provence al in volle gang en vele bomen staan in bloei – hebben we wat het zingen betreft een historisch aspect toegevoegd: Zingend door de Geschiedenis.
  • Geïnspireerd door de prachtige natuur bij ons in de buurt organiseren we in de meivakantie (29 april – 5 mei) een cursus Zingen in de Natuur rond Buoux. Beslist een aanrader voor liefhebbers van zingen en wandelen! Wacht niet te lang met inschrijven: de accommodaties hier zijn al snel gevuld met bewonderaars van de prachtige Provençaalse lente!
  • In augustus (25 augustus tot 1 september) en september (1 tot 8 september) tenslotte voor de gevorderden het koorproject en de schilder-masterclass, hierboven reeds vermeldt.

U vindt uitgebreide informatie (Cursusdata en prijzen, Locaties en Programma) op onze website (artemusica.eu) en u hebt daar ook de mogelijkheid om zich aan te melden. U kunt ook contact met ons opnemen via onderstaand adres.

Kent u mogelijk geïnteresseerden, brengt u dan alstublieft onze cursussen onder hun aandacht, eventueel middels het doorsturen van deze brief.

Wij hopen u op een van onze cursussen te mogen begroeten!

Met vriendelijke groet,

Eva Vorfeld en Johan Riphagen

Indien u in onze cursussen ge´nteresseerd bent en deze nieuwsbrief wilt blijven ontvangen, schrijft u dan in op onze website!

Arte Musica
Kunstcursussen in de Provence

“Le Bastidon”, Quartier La Loube, 84480 Buoux, Frankrijk, tel: 0033490718880, e: info@artemusica.eu
www.artemusica.eu

Nieuwsbrief in pdf