Cursussen

La Magnanarié is een charmant gebouw met een prettige, ontspannen sfeer, gelegen in een vredige, rurale omgeving. Het is een voormalige zijdeweverij, gebouwd in de 19 eeuw nabij het dorp Villedieu, dat in de middeleeuwen aan de Tempelier ridders toebehoorde. Om het gebouw ligt een grote, schaduwrijke tuin met prachtige bloemen, een groot zwembad en een speelveld.
La Magnanarié zal zowel onderdak voor de nacht als plaats van de cursus zijn. Er zijn eenvoudige 2 en 3 persoons kamers met gedeelde toilet en douche. Enkele kamers hebben eigen douche. (1-persoonskamers zijn eventueel mogelijk tegen een toeslag.)
Alle maaltijden worden verzorgd door La Magnanarié en genoten in een van de grote zalen of, wanneer het weer het toelaat, op het terras in de tuin.
De zijdeweverij ligt in het hart van de Vaucluse, vlak bij het beroemde plaatsje Vaison-la-Romaine, waar nog resten van de oorspronkelijke Romeinse nederzetting te bewonderen zijn, en niet ver van de Mont Ventoux, waarop en waaromheen men kan genieten van het overweldigende natuurschoon.
U vindt foto's van de omgeving en een routebeschrijving op de betreffende pagina's. Ook kunt u in het fotoalbum een visuele indruk krijgen van de cursus.